Sadece bir Site

One Direction Grup Uyelerini Taniyalim. Nial Horan Kimdir?Hayati
One Direction Grup Uyelerini Taniyalim. Nial Horan Kimdir?Hayati
One Direction müzik grubu üyesi Niall James Horan 13 Eylül 1993 İrlanda doğumludur. Niall Horan İrlandalı şarkıcı ve İngiliz İrlandalı erkek grubu One Direction üyesidir.

Niall Horan İrlanda'da doğup büyümüş ve Matt adında bir ağabeyi var.Saçlarını yıllardır sarıya boyayan Niall Horan gerçek saç rengi koyu kahverengidir.Niall Horan lakabı İrlandalı Bieber..

One Direction Grup Uyelerini Taniyalim. Nial Horan Kimdir?Hayati One Direction Grup Uyelerini Taniyalim. Nial Horan Kimdir?Hayati
Niall Horan 2010 yılında X-Factor UK yarışmasına Ne-Yo'nun So Sick adlı şarkısıyla katılmıştır. Jüriden 2 evet ve 1 hayır alan Niall'ın elemelerden geçirecek son eveti veren kişi Katy Perry'dir. Fakat acemi kampında arkadaşları Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson ve Zayn Malik gibi elenmiştir. 


Nicole Scherzinger onların elenmek için fazla yetenekli olduğunu söylemiş ve erkek grubu One Direction'ı kurmuştur. Diğer 4 arkadaşı ile birlikte One Direction olarak X-Factor'de final haftasına kadar başarıyla yarışıp yarışma 3. olmuşlardır. 
Niall Horan One Direction ile 5 single ve 1 stüdyo albümüne imza atmıştır. 



Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.